Karibialaista kananpoikaa ja sahramirisottoa

Karibialaista kananpoikaa ja sahramirisottoa

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 5 min
  • Liedelle

    Liedelle

  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Hiero oliiviöljy ja mausteseos paistileikkeiden pintaan ja anna maustua tunnin ajan. Grillaa tai paista paistileikkeitä noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat mehevän kypsiä. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Sahramirisotto

  • Kuullota sipuleita oliiviöljyssä, kunnes ne alkavat pehmetä. Lisää mukaan risottoriisi ja jatka kuullottamista pari minuuttia.
  • Kaada mukaan valkoviini ja sekoittele, kunnes lähes kaikki viini on imeytynyt.
  • Ala lisäämään kanalientä joukkoon desi kerrallaan. Anna edellisen liemen aina imeytyä lähes kokonaan ennen seuraavan desin lisäämistä. Jatka tätä, kunnes riisi on lähes kypsää.
  • Ota kattila pois liedeltä ja lisää mukaan raastettu parmesaani, sahrami, voi ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja sekoita huolellisesti. Risotto saa olla aina riisipuuromaisen löysää.

Persilja-chiliöljy

  • Laita kaikki ainekset kulhoon ja ”poraa” sauvasekoittajalla sileäksi. Anna maustua puolisen tuntia.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä