![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2668-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-miedosti-suolattu-760-g_20240318125907.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kariniemen emännän Kievin kana](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kievin-kana_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kariniemen emännän Kievin kana
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Aloita maustevoista.
- Sekoita voin joukkoon hienonnettua valkosipulia ja persiljaa, sekä ripaus suolaa.
- Sekoita mausteet tasaiseksi.
- Rullaa voi ohueksi pötköksi ja kääri se kelmuun.
- Laita valmis maustevoi pakastimeen muutamaksi tunniksi tai yön yli.
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Laita Kananpojan Minuuttipihvi® työlaudalle ja leikkaa jokaisen fileen päälle pötkö voitankoa.
- Kääri fileet rullalle ja paina niiden reunat kiinni cocktailtikuilla. Sekoita vehnäjauhot, suola ja mustapippuri keskenään. Kääntele fileerullat seoksessa.
- Riko muna lautaselle ja käännä vehnäjauhoissa käännellyt fileerullat kananmunassa.
- Kaada kolmannelle lautaselle korppujauhot ja kääntele fileerullat lopuksi vielä korppujauhoissa.
- Kuumenna reilusti öljyä pannulla ja paista rullille molemmin puolin kaunis paistopinta. Voit halutessasi kypsentää pihvit myös uppopaistamalla.
- Nosta kanarullat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai paistovuokaan. Kypsennä Minuuttipihvi® 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Poista cocktailtikut ja tarjoile Kievin kana riisin ja herneiden kera.