![Kariniemen Kananpojan Koipireisi maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2978-kariniemen-kananpojan-koipireisi-maustamaton-n.-11-kg_20230118135108.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kariniemen emännän uunikanaa ja juureksia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpoikaa-uunijuureksia-kariniemen-uudistettavat-27-02-191085_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kariniemen emännän uunikanaa ja juureksia
Kokonaisaika: 75 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Kuori ja pilko juurekset reiluiksi suupaloiksi. Halkaise valkosipuli kuorineen kahtia. Sekoita juurekset, hunaja ja suola uunivuoassa. Kuutioi voi ja ripottele se juuresten pinnalle.
- Silppua oregano ja persilja. Sekoita rypsiöljy, yrtit, suolaa ja mustapippuria keskenään. Pyörittele kananpojan koipireidet yrttiöljyssä.
- Asettele koipireidet juuresten päälle ja paista 160 asteisessa uunissa noin 55 minuuttia.
- Tarjoa koipireisien ja juuresten kanssa valkosipulimajoneesia.