![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2507-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-hunaja-450-g_20240318131753.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Keltainen kanacurry](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/keltainen-kanacurry_20160111064344.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Keltainen kanacurry
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Silppua sipuli ja valkosipuli.
- Ruskista fileeviipaleet öljyssä, lisää sipulisilput niiden joukkoon ja kuullota hieman.
- Pilko paprika sopiviksi suupaloiksi. Heitä paprika pannulle.
- Kaada mukaan kookosmaito ja currytahna ja sekoita ainekset huolellisesti.
- Keitä seosta noin 20 minuuttia, kunnes liha on kypsää. Mausta ruoka suolalla ja pippurilla.
- Tarjoile valmis kanacurry basmatiriisin kanssa.