![Kariniemen Kananpojan jauheliha](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2344-kariniemen-kananpojan-jauheliha-400-g_20230322110227.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kermainen kanajauhelihakastike](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kermainen-kanajauhelihakastike-124206_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kermainen kanajauhelihakastike
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Kuori ja kuutioi sipuli ja porkkanat.
- Ruskista jauheliha öljyssä pannulla.
- Lisää porkkanat, curry ja sipulikuutiot. Kypsennä muutama minuutti ja kaada joukkoon kanaliemi.
- Sekoita kylmään ruokakermaan maissitärkkelys ja kaada seos ohuena nauhana kastikkeeseen.
- Hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
- Lisää lopuksi mukaan hienonnettu rakuuna ja persilja. Mausta kastike suolalla ja pippurilla.
- Tarjoile valmis kanajauhelihakastike esimerkiksi perunasoseen tai keitetyn riisin kanssa.