![Kariniemen Kananpojan fileesuikale Kolme pippuria](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2016-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-kolme-pippuria-450-g_20240424220205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kermainen kanakastike "1992"](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_hunaja_isot_suikaleet_kanapasta_07708-_20240625125344.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kermainen kanakastike "1992"
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Ruskista kanasuikaleet ja sipuli pienessä määrässä rypsiöljyä. Lisää pannulle kuohukerma ja curry.
- Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on sopivan paksua.
- Tarjoa kanakastike riisin tai pastan kera.