Kermainen Toscanan kanapasta

Kermainen Toscanan kanapasta

Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Helppo

Valmistusohje

  • Ruskista fileesuikaleet tilkassa rypsiöljyä kauniin kullanruskeiksi. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaisesti.

  • Murskaa valkosipulinkynnet veitsen lappeella ja hienonna ne. Lisää valkosipuli, oliivit ja kaprikset pannulle ja freesaa hetki.

  • Lisää pannulle sitruunan raastettu kuori sekä mehu. Jatka hetki freesaamista.

  • Lisää pannulle ranskankerma, kypsä pasta ja pinaatti. Keitinvettä saa myös hieman tulla pastan mukana pannulle.

  • Lisää mukaan raastettu parmesaani sekä rucolaa ja mausta pasta suolalla. Tarjoa.

Kokeile reseptejä