![Kariniemen Kananpojan fileesuikale Kolme pippuria](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2016-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-kolme-pippuria-450-g_20240424220205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kermainen Toscanan kanapasta](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_toscanan_pasta-_08078_20231127101116.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kermainen Toscanan kanapasta
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Helppo
Valmistusohje
-
Ruskista fileesuikaleet tilkassa rypsiöljyä kauniin kullanruskeiksi. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaisesti.
-
Murskaa valkosipulinkynnet veitsen lappeella ja hienonna ne. Lisää valkosipuli, oliivit ja kaprikset pannulle ja freesaa hetki.
-
Lisää pannulle sitruunan raastettu kuori sekä mehu. Jatka hetki freesaamista.
-
Lisää pannulle ranskankerma, kypsä pasta ja pinaatti. Keitinvettä saa myös hieman tulla pastan mukana pannulle.
-
Lisää mukaan raastettu parmesaani sekä rucolaa ja mausta pasta suolalla. Tarjoa.