![Kariniemen Kananpojan jauheliha](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2344-kariniemen-kananpojan-jauheliha-400-g_20230322110227.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kesäkurpitsa-kananpoikapihvit](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_broilerikesakurpitsarullat1_20200921075116.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kesäkurpitsa-kananpoikapihvit
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Sekoita kaikki ainekset paitsi öljy huolellisesti isossa kulhossa. Muotoile pieniksi pihveiksi. Massasta tulee noin 12 pihviä.
- Lämmitä öljy pannulla ja paista pihveihin molemmin puolin kauniit, kullanruskeat pinnat noin kuuden broileripihvin erissä. Paista noin kaksi minuuttia per puoli.
- Laita pihvit leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 220-asteisessa uunissa kypsiksi, 8-10 minuuttia. Tarjoa maustamattoman turkkilaisen jugurtin kera.