![Kariniemen Kananpojan rintafilee maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2553-kariniemen-kananpojan-rintafilee-maustamaton-600-g_20231005114309.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kiovan kanaa](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_chickenkiev2_20200921075209.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kiovan kanaa
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 30 min
Valmistusohje
- Tee terävällä veitsellä tasku kananpojan rintafileiden keskelle. Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla. Jaa kylmä maustevoi ”taskuihin” fileiden sisään. Sulje leikkauskohdat hammas/cocktailtikulla.
- Laita jauhot, vatkatut kananmunat ja pankojauhot erillisiin astioihin. Kasta broilerin fileet ensin jauhoissa, sitten kananmunissa ja lopuksi pankojauhoissa. Dippaa vielä kerran kananmunissa ja pankojauhoissa.
- Uppopaista 160-asteisessa öljyssä noin 9 minuuttia kaksi fileetä kerrallaan, tai paista 180-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.
Yrtti-valkosipulivoi
- Hiero kaikki ainekset yhteen, jaa neljään osaan ja pyöritä pitkulaisiksi. Kääri kelmuun ja anna jäähtyä jääkaapissa.