![Kariniemen Kananpojan Paistetut sisäfileet](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2197-kariniemen-kananpojan-paistetut-sisafileet-250-g_20231017081017.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Lämpimät kana-mozzarellaleivät](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kana-mozzarellaleivat_20231127161145.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Lämpimät kana-mozzarellaleivät
Kokonaisaika: 10 min
Kypsennysaika: 5 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Leikkaa mozzarella ja tomaatti viipaleiksi ja suikaloi basilika.
- Laita neljän leivän päälle tomaattia, kananpoikaa, mozzarellaa ja basilikaa. Ripottele päälle vielä pinjansiemeniä ja kaada loraus oliiviöljyä.
- Laita toinen leipä ainesten päälle ja paina se tiukasti kiinni.
- Paahda leivät grillissä tai pannulla. Leikkaa valmiit kanaleivät kolmioiksi ja tarjoile ne rucolan kanssa.