![Kariniemen Kananpojan Paistileike](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2778-kariniemen-kananpojan-paistileike-maustamaton-600-g_20240318130205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Libanonilainen grillikana](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_shishannos1_20200921075646.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Libanonilainen grillikana
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Leikkaa kananpojan paistileikkeet vartaisiin hyvin sopiviksi 3 x 3 cm paloiksi.
- Sekoita kaikki marinadin ainekset ja surauta sauvasekoittimella tahnaksi.
- Sekoita marinadi ja kanapalat huolellisesti kulhossa. Peitä ja anna marinoitua muutaman tunnin tai yön yli jääkaapissa.
- Anna palojen lämmetä huoneenlämpöisiksi ennen grillaamista.
- Ujuta lihat vartaisiin ja grillaa kypsiksi 8-10 minuuttia välillä käännellen.
- Tarjoa pita-tyylisen leivän, salaatin ja kreikkalaisen jogurtin kera.