Libanonilainen grillikana

Libanonilainen grillikana

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Leikkaa kananpojan paistileikkeet vartaisiin hyvin sopiviksi 3 x 3 cm paloiksi.
  • Sekoita kaikki marinadin ainekset ja surauta sauvasekoittimella tahnaksi.
  • Sekoita marinadi ja kanapalat huolellisesti kulhossa. Peitä ja anna marinoitua muutaman tunnin tai yön yli jääkaapissa.
  • Anna palojen lämmetä huoneenlämpöisiksi ennen grillaamista.
  • Ujuta lihat vartaisiin ja grillaa kypsiksi 8-10 minuuttia välillä käännellen.
  • Tarjoa pita-tyylisen leivän, salaatin ja kreikkalaisen jogurtin kera.

Tällä tuotteella onnistut