![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2812-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-maustamaton-700-g_20240318125838.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Marokkolaiset kanavartaat, mantelicouscous ja jogurttikastike](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/vatsasekaisin_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Marokkolaiset kanavartaat, mantelicouscous ja jogurttikastike
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Mikäli käytät puisia varrastikkuja ja valmistat vartaat grillissä, liota tikut hyvin ennen käyttöä.
- Pyyhi broilerinfileet talouspaperilla ja saksi pihvit sopiviksi suupaloiksi. Sekoita ras el hanout -mausteseos, harissa-tahna sekä sitruunamehu tahnaksi.
- Pyörittele broileripalat kevyesti maustetahnaseoksessa, pujota lihapalat varrastikkuihin ja anna lihojen marinoitua huoneenlämmössä puolisen tuntia.
- Kypsennä vartaat kuumalla parilapannulla tai grillissä. Tarjoa vartaat mantelicouscousin sekä raikkaan jogurttikastikkeen kera.
Mantelicouscous
- Valmista couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla.
- Paahda manteleita kuumalla ja kuivalla pannulla kunnes mantelit saavat hieman väriä. Rouhi paahdetut mantelit ja sekoita ne kypsän couscousin joukkoon.
Jogurttikastike
- Sekoita sitruunankuori jogurtin sekaan. Silppua jogurtin päälle reilusti tuoretta minttua.