![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2667-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-maustamaton-290-g_20240318130146.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Marry me chicken](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_minuuttipihvi_marry_me_chicken_5730_crop_20240105070821.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Marry me chicken
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 5 min
Helppo
Valmistusohje
-
Viipaloi valkosipulinkynnet ja hienonna aurinkokuivattu tomaatti.
-
Pyörittele Minuuttipihvit vehnäjauhoissa. Ruskista Minuuttipihvit molemmin puolin tilkassa rypsiöljyä ja voita kauniin värisiksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Siirrä lautaselle sivuun odottamaan.
-
Lisää pannulle valkosipuli ja aurinkokuivatut tomaatit. Freesaa ne kanan paistorasvassa.
-
Lisää pannulle tomaattipyree, chilihiutaleet, hienonnettu timjami, kerma, kanaliemi ja parmesaani. Anna kevyesti kiehua muutama minuutti välillä sekoitellen.
-
Lisää pannulle Minuuttipihvit ja hauduta viitisen minuuttia. Tarjoa keitetyn pastan tai riisin kera.