![Kariniemen Kananpojan fileesuikale Kolme pippuria](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2016-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-kolme-pippuria-450-g_20240424220205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Maukas kanapaella](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kana_paella_124244_20231018113402.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Maukas kanapaella
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Ruskista Kananpojan Paistisuikaleet oliiviöljyssä pannulla.
- Suikaloi tai kuutioi chorizo, sipuli, valkosipuli ja paprika ja lisää ne pannulle. Kuullota aineksia hetki.
- Lisää pannulle riisi ja kuullota sitäkin hetki. Kaada joukkoon valkoviini ja anna sen imeytyä riisiin koko ajan sekoitellen.
- Lisää kanaliemi ja keitä seosta, kunnes riisi on kypsää.
- Kuutioi kesäkurpitsa ja hienonna persilja. Lisää kesäkurpitsat, persilja sekä mustekala ja katkaravut paellan joukkoon.
- Kuumenna seos uudelleen ja tarkista vielä lopuksi suolan määrä. Tarjoile paella vaikka suoraan pannusta.