![Kariniemen Kananpojan rintafilee maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2553-kariniemen-kananpojan-rintafilee-maustamaton-600-g_20231005114309.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Mausteinen thai-kanasalaatti](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_thaisalaatti3_20200921075712.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Mausteinen thai-kanasalaatti
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Ota rintafileet huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä.
- Sivele fileiden pintaan öljyä, suolaa ja mausteita, esim. yrttejä. Paista fileepihvit kypsäksi paistinpannulla noin 12 minuuttia.
- Leikkaa kananpoika sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Yhdistä kalakastike, limenmehu ja sokeri. Laita sekoitus kulhoon yhdessä sipulisiivujen kanssa.
- Sekoita ja anna maustua hetken. Lisää loput ainekset kulhoon ja sekoita hyvin. Koristele limelohkoilla.