![Kariniemen Kananpojan Koipireisi maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2978-kariniemen-kananpojan-koipireisi-maustamaton-n.-11-kg_20230118135108.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Mexican pulled chicken open tortillas](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/pulled-chicken-taco-crop_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Mexican pulled chicken open tortillas
Kokonaisaika: 90 min
Kypsennysaika: 75 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Sekoita kaikki majoneesin ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa pulled chicken valmistuksen ajan.
- Hiero kaikki ainekset koipireisiin. Paista 160 asteisessa uunissa noin 1h 15min, kunnes liha on niin mureaa, että se irtoaa vaivatta luusta.
- Anna koipireisien hetki jäähtyä, että se on miellyttävämpi käsitellä.
- Revi liha irti luista, myös herkullinen nahka. Sekoita bbq -kastike revityn kananpojan lihan kanssa sekaisin.
- Freesaa salotti, - ja valkosipulit pehmeiksi tilkassa oliiviöljyssä. Lisää mukaan jäiset maissit ja jatka freesaamista kunnes maissit ovat sulaneet.
- Lisää parmesaani ja soseuta sauvasekoittimella karkeaksi puuroksi. Sekoita joukkoon ranskan kerma ja mausta lopuksi rouhitulla mustapippurilla.