![Kariniemen Kananpojan täytetty filee Crispy Mozzarella](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2566-kariniemen-kananpojan-taytetty-filee-crispy-mozzarella-370-g_20230118135108.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Mozzarellalla täytettyä kananpoikaa, lyttypotut ja basilikadressing](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen-kinkku-juusto-taytetty-filee-lyttypotut-04788-crop_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Mozzarellalla täytettyä kananpoikaa, lyttypotut ja basilikadressing
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Hienonna basilika ja sekoita se majoneesin ja ranskankerman kanssa. Mausta suolalla ja sitruunamehulla.
- Keitä perunat kuorineen kypsiksi ja valuta huolellisesti. Asettele kypsät perunat leivinpaperilla vuoratulle pellille ja painele ne esim. kattilanpohjalla lyttyyn. Lorauta pintaan oliiviöljyä.
- Murskaa valkosipulinkynnet veitsen lappeella. Ripottele perunoiden pintaan suolaa, rouhittua mustapippuria, timjami, valkosipuli ja savupaprikajauhetta. Paahda 250-asteisessa uunissa rapsakoiksi ja kauniin paahtuneen värisiksi.
- Paista täytetyt kananpojan fileet tilkassa rypsiöljyä kullanruskeiksi ja kypsiksi. Tarjoa fileet lyttypottujen ja basilikadressingin kera.