![Kariniemen Kananpojan Uunipaahdettu suikale](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/7639-kariniemen-kananpojan-uunipaahdettu-suikale-200-g_20230118135035.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Nopea kanaa Kung Pao](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanaa-kung-pao-00006-crop-_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Nopea kanaa Kung Pao
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Viipaloi kevätsipuli ja valkosipulin kynnet. Silppua korianteri.
- Paista kanasuikaleet nopeasti kuumalla pannulla tilkassa rypsiöljyä. Lisää pannulle viipaloitu valkosipuli ja setsuaninpippuri.
- Kun valkosipuli alkaa pehmenemään, lisää mukaan riisiviinietikka ja soija. Kiehauta ja laske lämpöä. Sekoita lopuksi mukaan hienonnettu kevätsipuli, korianteria ja suolapähkinät.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa Kung Paon lisukkeena.