Nopea kanalasagne
Kokonaisaika: 70 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
-
Hienonna sipuli.
-
Ruskista kananpojan jauheliha tilkassa rypsiöljyä kauniin kullanruskeaksi Lisää mukaa sipuli ja jatka paistamista, kunnes sipuli alkaa pehmenemään.
-
Lisää mukaan tomaattikastike ja anna kastikkeen hetki kuplotella.
-
Sekoita kastikkeeseen kerma ja juustoraaste. Anna hautua 5 minuuttia miedolla lämmöllä.
-
Kokoa voideltuun uunivuokaan (n. 25x35cm) kerroksittain tomaattista kanakastiketta ja lasagnelevyjä. Voit halutessasi laittaa väleihin vielä lisäksi juustoraastetta.
-
Paista ensin 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia ja laske sitten lämpö 175-asteeseen ja jatka paistatamista noin 15 minuuttia. Anna lasagnen vielä levätä huoneen lämmössä 10 minuuttia ennen tarjoilua.