![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2659-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-hunaja-760-g_20240318125952.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Nopea kanaviillokki fileestä](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_minuuttipihvi_nopea_kanaviillokki_5776_crop_20231127101013.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Nopea kanaviillokki fileestä
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
Helppo
Valmistusohje
-
Viipaloi Minuuttipihvit. Paista viipaleet tilkassa rypsiöljyä kauniin värisiksi.
-
Lisää pannulle voi ja vehnäjauho, ja sekoittele pari minuuttia. Lisää pannulle kanaliemi ja kuohukerma koko ajan sekoittaen. Kiehauta ja anna kevyesti pulputtaa kymmenisen minuuttia välillä sekoitellen.
-
Tarjoa nopea kanaviillokki riisin ja mustaherukkahillon tai -hyytelön kera.