Nopea kanawokki
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Ota Kananpojan Fileesuikaleet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista fileesuikaleet kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kanan paistuessa kuutioi paprika, silppua purjosipulit varsineen ja varhaiskaali sekä hienonna valkosipulinkynnet.
- Lisää ainekset pannulle kanojen kypsyttyä.
- Kuori porkkanat. Leikkaa niistä ja kesäkurpitsasta leveitä suikaleita juustohöylällä tai kuorimaveitsellä.
- Viipaloi jäljelle jäävä sisus poikittain. Lisää porkkana ja kesäkurpitsa pannulle.
- Kääntele wokkia hetki kovalla lämmöllä ja mausta sitten vielä soijakastikkeella. Nauti herkullisesta kanawokista.