![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2533-kariniemen-kananpojan-fileesuikaleet-maustamaton-250-g_20240318131914.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Nopea kanawokki](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/nopea_kanawokki_20231018113550.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Nopea kanawokki
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Ota Kananpojan Fileesuikaleet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista fileesuikaleet kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kanan paistuessa kuutioi paprika, silppua purjosipulit varsineen ja varhaiskaali sekä hienonna valkosipulinkynnet.
- Lisää ainekset pannulle kanojen kypsyttyä.
- Kuori porkkanat. Leikkaa niistä ja kesäkurpitsasta leveitä suikaleita juustohöylällä tai kuorimaveitsellä.
- Viipaloi jäljelle jäävä sisus poikittain. Lisää porkkana ja kesäkurpitsa pannulle.
- Kääntele wokkia hetki kovalla lämmöllä ja mausta sitten vielä soijakastikkeella. Nauti herkullisesta kanawokista.