![Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2370-kariniemen-kananpojan-sisafileepihvi-maustamaton-400-g_20230118135257.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Nopea meksikolainen kanasalaatti](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/meksikolainen-kanasalaatti-2_crop_20231018113548.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Nopea meksikolainen kanasalaatti
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Sekoita tacodippijauhe ja majoneesi keskenään ja anna maustua puolisen tuntia.
- Paista kananpojan sisäfileet rypsiöljyssä kullanruskeiksi ja rapeiksi.
- Pese ja revi salaatti suupaloiksi. Puolita kirsikkatomaatit. Tarjoa rapeat kananpojan sisäfileet salaatin kera.