Nopea tandoorikana
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Paista paistileikkeisiin kaunis väri voi-rypsiöljyseoksessa. Kuori ja viipaloi sipuli.
- Kuullota sipulit rypsiöljyssä pehmeiksi ja lisää mukaan tandooritahna ja kaneli. Jatka freesausta hetki ja lisää vesi sekä paistetut paistileikkeet. Anna kuplotella puolisen tuntia miedolla lämmöllä.
- Paahda tällä välin pähkinät paistinpannulla ja keitä riisi.
- Kun paistileikkeet alkavat tuntua pehmeiltä, lisää jogurtti ja silputtu korianteri. Ota kattila pois liedeltä ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Tarjoa tandoorikana keitetyn basmatiriisin, naanleivän ja paahdettujen cashewpähkinöiden kera.