![Kariniemen Kananpojan Paistileike marinoitu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2795-kariniemen-kananpojan-paistileike-marinoitu-700-g_20240318125706.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Nopea tandoorikana](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/tikka_masala_kariniemen_paistileikkeet_23-05-190016_20240626061110.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Nopea tandoorikana
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Paista paistileikkeisiin kaunis väri voi-rypsiöljyseoksessa. Kuori ja viipaloi sipuli.
- Kuullota sipulit rypsiöljyssä pehmeiksi ja lisää mukaan tandooritahna ja kaneli. Jatka freesausta hetki ja lisää vesi sekä paistetut paistileikkeet. Anna kuplotella puolisen tuntia miedolla lämmöllä.
- Paahda tällä välin pähkinät paistinpannulla ja keitä riisi.
- Kun paistileikkeet alkavat tuntua pehmeiltä, lisää jogurtti ja silputtu korianteri. Ota kattila pois liedeltä ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Tarjoa tandoorikana keitetyn basmatiriisin, naanleivän ja paahdettujen cashewpähkinöiden kera.