![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja-curry](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2580-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-hunaja-curry-370-g_20240318130121.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Paahdettua kananpoikaa ja kermaan muhennettua pinaattia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpoikaaa_kasviksia_pinaattikermakastike_q302609_20240625130353.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Paahdettua kananpoikaa ja kermaan muhennettua pinaattia
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Sulata voi pannulla tai kasarissa. Lisää pannulle pinaatti ja sekoittele, kunnes pinaatti on kutistunut puoleen. Lisää mukaan Dijon, korianterin siemenet, curry ja kerma.
- Anna kiehua, kunnes seos on muhennosmainen. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Pyyhi ylimääräinen marinadi Minuuttipihvien pinnasta ja paista molemmin puolin pienessä määrässä rypsiöljyä noin 6 minuuttia.
- Tarjoa Minuuttipihvit muhennetun pinaatin ja esimerkiksi paistettujen kauden vihannesten kera.