![Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi miedosti suolattu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2772-kariniemen-kalkkunan-fileepihvi-miedosti-suolattu-400-g_20230928084119.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Paistettua kalkkunaa ja raakamakkara-pinaattimuhennosta](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kalkkunan-sisafilee-raakamakkarapaistos-13-08-191590_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Paistettua kalkkunaa ja raakamakkara-pinaattimuhennosta
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Paista fileepihvit pienessä määrässä rypsiöljyä. Nosta lihat uunivuokaan ja kypsennä 160 asteessa kunnes sisälämpö on 70 astetta.
- Viillä raakamakkarat auki pituussuuntaan, poista kuori ja ruskista makkaramassa paistinpannulla jauhelihan tapaan. Jätä liha karkean reiluksi paloiksi.
- Lisää joukkoon pinaatti ja kuullota kunnes pinaatti pehmenee. Lisää joukkoon kanaliemi, kerma sekä sinappi. Anna kiehahtaa sakeaksi muhennokseksi.
- Annostele makkara-pinaattimuhennos paistileikkeiden päälle.