![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2812-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-maustamaton-700-g_20240318125838.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Paistettua kanaa, fenkolia ja orzo-pastaa](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_orzopasta1_20200921075612.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Paistettua kanaa, fenkolia ja orzo-pastaa
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Suolaa ja pippuroi kananpojan minuuttipihvit. Lämmitä voi ja öljy keskilämmöllä pannulla. Paista broileripihvit molemmin puolin kauniin ruskeiksi, noin 2-3 minuuttia per puoli. Laita sivuun folion alle tai 80-asteiseen uuniin odottelemaan.
- Lämmitä pannu uudelleen ja lorauta sille vähän öljyä. Suolaa ja pippuroi fenkolit ja purjot. Notkistele pannulla 5 minuuttia. Lisää orzot ja paista, kunnes pasta alkaa hieman tummua, 3 minuuttia.
- Lisää viini ja anna kiehahtaa. Lisää lientä vähitellen desi kerrallaan jatkuvasti sekoittaen. Jatka kunnes pasta on kypsää ja imenyt kaiken liemen sisuksiinsa, noin 10 minuuttia.
- Lisää lopuksi sitruunanmehu ja raastettu kuori, 1 rkl voita ja fenkolin lehdet (jos niitä sattui olemaan). Kasaa paistetut minuuttipihvit pasta-annosten päälle ja tarjoa heti.