![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja-curry](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2580-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-hunaja-curry-370-g_20240318130121.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Paistettua kananpoikaa ja vuohenjuustopastaa](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/fileepihvi-ja-vuohenjuustopasta-01166_20240626062617.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Paistettua kananpoikaa ja vuohenjuustopastaa
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
-
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Paista Minuuttipihvit rypsiöljyssä noin 4 minuuttia molemmin puolin ja aseta sivuun odottamaan. - aista kuutioidut aurinkokuivatut tomaatit pannulla omassa öljyssään. Lisää kerma ja kuumenna kiehuvaksi sekä murenna vuohenjuusto sekaan.
- Sekoita vuohenjuustokerma valutetun pastan kanssa ja lisää tarvittaessa pastan keitinvettä.
- Tarjoa raastetun parmesaanin kanssa.