![Kariniemen Kananpojan Paistileike](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2778-kariniemen-kananpojan-paistileike-maustamaton-600-g_20240318130205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Parmesaanikanaa](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_parmesanchicken1_20200921075612.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Parmesaanikanaa
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Mausta paistileikkeet suolalla ja pippurilla. Nuiji hieman ohuemmiksi. Pyörittele vehnäjauhoissa ja karistele liiat jauhot pois. Pyörittele broilerin paistileikkeet vatkatuissa kananmunissa.
- Revi leipäsiivut kulhoon ja surauta sauvasekoittimella muruiksi. Lisää kulhoon valkosipuli, oliiviöljy, basilikanlehdet pilkottuna ja parmesaani. Sekoita hyvin.
- Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja lämmitä uuni 180-asteiseksi.
- Pyörittele paistileikkeet leipämuru-parmesaaniseoksessa ja aseta uunipellille. Ripottele jäljelle jäänet murut tasaisesti paistileikkeiden päälle.
- Paista noin 30 minuuttia, kunnes liha on kypsää.
- Tarjoa sellaisenaan paistettujen perunoiden kanssa tai maalaisleivän päällä. Tai sitten vähän juhlavammin tomaattikastikkeen ja mozzarellan kera.