![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2812-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-maustamaton-700-g_20240318125838.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Piccata](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_chickenpiccata1_20200921075236.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Piccata
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Lämmitä enimmät voista pannulla ja kun voi alkaa vaahdota, paista kananpojan pihvejä noin 3-4 minuuttia per puoli.
- Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Siirrä paistetut broileripihvit lämpimälle lautaselle ja peitä foliolla.
- Lisää vermutti ja sitruunanmehu pannulle. Kuumenna kiehuvaksi. Anna haihtua puoleen.
- Sekoita mukaan loput voista ja lopuksi kaprikset sekä persilja. Kaada kastike fileepihvien päälle ja tarjoa heti pastan kera.