![Pikkelikurkku](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_wingfest_pikkeloity_kurkku_084822_20240405112335.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Pikkelikurkku
Kokonaisaika: 180 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 5 min
Helppo
Valmistusohje
-
Mittaa etikka, vesi, sokeri ja sinapinsiemenet kattilaan ja kiehauta. Kun sokeri on liuennut liemeen, ota kattila pois liedeltä. Jäähdytä liemi.
-
Viipaloi kurkku juustohöylällä pitkittäin pitkiksi nauhoiksi tai perinteisiksi viipaleiksi. Kaada jäähtynyt liemi kurkkujen päälle niin että ne peittyvät
-
Anna maustua vähintään pari tuntia. Säilytä kylmässä. Kurkut säilyvät kylmässä useita päiviä.