![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2516-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-kolme-pippuria-450-g_20240423220212.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Pollo Limonello Kariniemen tapaan](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/keitot-ja-pastat/limonepasta_8804_20150422065655.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Pollo Limonello Kariniemen tapaan
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Keitä spagetti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike.
- Ruskista fileesuikaleet pannulla oliiviöljyn kera ja lisää joukkoon sipulikuutiot, cayenne ja kurkuma. Pyörittele vielä hetki pannulla ja lisää valkosipulit, kerma, fondi sekä inkivääri.
- Anna poreilla hiljalleen muutama minuutti ja lisää vielä loput kastikkeen ainekset joukkoon.
- Sekoittele kunnes juusto on sulanut ja pyörittele valutetun spagetin joukkoon.