![Kariniemen Kananpojan Poppis](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/7100-kariniemen-kananpojan-poppis-200-g_20231013084812.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Poppis-pyttis eli Pottis kahdelle](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/poppis-pyttipannu-7612_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Poppis-pyttis eli Pottis kahdelle
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuori perunat ja kuutioi ne. Hienonna sipuli ja valkosipulit. Halkaise kesäkurpitsa ja poista sisältä pehmeä sienenosa. Kuutioi kesäkurpitsa ja paprika.
- Kuumenna voita ja rypsiöljyä pannulla ja paista sipuleita, kunnes se ovat hieman ruskistuneet. Lisää murskattu valkosipuli sekä kesäkurpitsa- ja paprikakuutiot. Jatka hetki sekoittelua ja siirrä seos pannulta.
- Ruskista pannulla perunakuutiot kauniin ruskeiksi, lisää joukkoon Poppikset ja jatka vielä hetki paistamista.
- Yhdistä kaikki ainekset ja mausta suolalla mustapippurilla. Koristele yrteillä ja tarjoile paistettujen kananmunien ja vaikkapa sinappikurkkusalaatin kanssa.