Puttanescan kanapasta
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike.
- Kuumenna paistinpannu ja paista fileesuikaleet oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Siirrä suikaleet pannulta ja huuhtaise vielä maut kanojen joukkoon pannun pohjalta pienellä vesitilkalla.
- Kuumenna pannu uudelleen kuullota sipulikuutioita hetki oliiviöljyssä. Lisää tomaattipyree, anjovikset, valkosipulit ja chili.
- Sekoittele kunnes anjovikset ovat hajonneet.
- Lisää joukkoon säilyketomaatit ja anna hautua muutama minuutti sekoitellen. Sekoita joukkoon oliivit, kaprikset ja basilika.
- Tarkista suolan riittävyys ja lisää tarvittaessa anjovisten lientä. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon ja hauduttele 1 minuutti sekoitellen. Tarjoile tuoreen focaccia-leivän kera.