![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2507-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-hunaja-450-g_20240318131753.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Ranskalainen kanakeitto](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/ranskalainen-kanakeitto_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Ranskalainen kanakeitto
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuutio kasvikset ja suikaloi valkokaali.
- Kuumenna tilkka öljyä syvässä kattilassa ja paista siinä lihat.
- Lisää mukaan porkkanat, nauriit, palsternakka, sipuli ja kaali. Lisää sitten vielä neste ja mausteet.
- Hauduta keittoa miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia.
- Lopuksi laita mukaan persilja ja timjaminoksista nypityt lehdet ja mausta keitto suolalla ja pippurilla. Voilà!