Chicken Po’Boy

Chicken Po’Boy

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Po’Boy on louisianalainen täytetty leipä, jonka tarkoitus on viedä nälkä. Täytteitä toki voi varioida mielensä mukaan, mutta tässä on erittäin toimivaksi todettu simppeli ehdotus. Coleslaw toimii täydellisesti Po’Boy -sandwichin lisukkeena.

20 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan fileesuikale American Creamy 270 g

4 kpl pehmeää patonkia tai ciabattaa á 15 cm
20 kpl suolakurkkuviipaleita
1 dl majoneesia
4 rkl Hot wing -kastiketta (esim Frank’s)
1 punasipuli ohueksi viipaloituna
jääsalaattia


Resepti

Paista fileesuikaleet tilkassa rypsiöljyä kypsiksi, noin viiden minuutin ajan. Sekoita suikaleiden joukkoon hot wing -kastike.

Halkaise sämpylät niin, että viilto ei mene loppuun asti vaan sämpylän toiseen sivuun jää ”sarana”. Täytä sämpylät salaatilla, punasipulilla, suolakurkuilla, majoneesilla ja kananpojan fileesuikaleilla. Käännä kansi päälle ja nauti coleslaw -salaatin kera.