Chicken Po’Boy
Po’Boy on louisianalainen täytetty leipä, jonka tarkoitus on viedä nälkä. Täytteitä toki voi varioida mielensä mukaan, mutta tässä on erittäin toimivaksi todettu simppeli ehdotus. Coleslaw toimii täydellisesti Po’Boy -sandwichin lisukkeena.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
2 pkt Kariniemen Kananpojan fileesuikale American Creamy 270 g
4 kpl pehmeää patonkia tai ciabattaa á 15 cm
20 kpl suolakurkkuviipaleita
1 dl majoneesia
4 rkl Hot wing -kastiketta (esim Frank’s)
1 punasipuli ohueksi viipaloituna
jääsalaattia
Resepti
Paista fileesuikaleet tilkassa rypsiöljyä kypsiksi, noin viiden minuutin ajan. Sekoita suikaleiden joukkoon hot wing -kastike.
Halkaise sämpylät niin, että viilto ei mene loppuun asti vaan sämpylän toiseen sivuun jää ”sarana”. Täytä sämpylät salaatilla, punasipulilla, suolakurkuilla, majoneesilla ja kananpojan fileesuikaleilla. Käännä kansi päälle ja nauti coleslaw -salaatin kera.