Grillattua kananpojan fileetä ja caesar-salaattia
Kariniemen annospakkaus on aivan tavattoman kätevä.
Yksittäinpakatuista Kananpojan fileistä kokkaat aina sopivan määrän. Lisäksi säästät luontoa uuden pakkauksen ansiosta, koska siinä on käytetty 26% vähemmän muovia kuin vastaavissa rasiapakkauksissa.
1-4 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan rintafilee paahdettu valkosipuli-timjami 590 g
1 puska romaine -salaattia
100 g leipäkrutonkeja
1 dl parmesaania lastuina
suolaa
rouhittua mustapippuria
Caesar-kastike:
1 dl majoneesia, esim Hellmann´s real
2 kpl anjovisfileetä (pientä)
2 rkl sitruunan mehu
2 tl Worchester -kastiketta
1 tl karkeaa dijon-sinappia
1-2 valkosipulin kynttä
rouhittua mustapippuria
Resepti
Laita kaikki kastikkeen ainekset kulhoon surauta sileäksi sauvasekoittimella. Anna maustua puolisen tuntia jääkaapissa.
Pariloi tai grillaa kananpojan rintafileet kypsiksi ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
Pese, kuivaa ja revi romaine sopiviksi suupaloiksi. Pyörittele salaatti caesar-kastikkeessa. Tarjoa pariloidut rintafileet salaatin, krutonkien ja parmesaanilastujen kera.
-
Laktoositon