Grillatut kanapihvit ja kasvisnyyttejä
Kananpojan Ohuen ohuet fileepihvit ovat upean mureita ja ne maistuvat sellaisenaan vaikka leivän päällä. Niistä valmistat myös ihanan ruokaisan broileriaterian yhdessä kesäkasvisten kanssa. Voit kokeilla sujauttaa nyyttiin myös nokareen sulate- tai tuorejuustoa!
3-4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja 500 g
öljyä grilliparilan voiteluun
Kasvisnyytit:
8 varhaisperunaa
3 kesäporkkanaa
2 kevätsipulin vartta
2 valkosipulinkynttä
muutama timjaminoksa
½ dl oliiviöljyä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
Hunaja-smetanakastike:
200 g smetanaa
½ tl suolaa
2 tl hunajaa
1 sitruunankuori raastettuna
Resepti
Keitä hyvin pestyt varhaisperunat ja kuoritut porkkanat. Paloittele ne sopiviksi suupaloiksi. Pätki kevätsipulin varret. Leikkaa valkosipulinkynnet ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja valuta joukkoon öljy. Mausta seos vielä suolalla ja mustapippurilla. Jaa ainekset neljän folioarkin päälle ja taittele ne kääröiksi. Laita nyytit kuumaan grilliin kuvun alle ja kääntele välillä.
Sekoita smetanan joukkoon suola, hunaja ja sitruunankuori. Tarkista kastikkeen maku ja laita se sitten jääkaappiin tekeytymään.
Grillaa Kananpojan Ohuen ohuet fileepihvit kuumassa, öljytyssä grillissä molemmin puolin. Tarjoa grillatut pihvit kasvisnyyttien ja smetana-hunajan kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen