Grillatut sisäfileevartaat ja red hot chili -majoneesi

Grillatut sisäfileevartaat ja red hot chili -majoneesi

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen kanakokkien vinkki täydelliseen kanadippailuun ovat limellä sekä sweet chilillä maustetut sisäfileevartaat ja sambal oelekilla kruunattu dippi. Nämä sopivat niin alkuruokadippailuun kuin totisemmankin dippi-illan vetonaulaksi.

20 min

2 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja 500 g


Red hot chili -majoneesi:

2 dl majoneesia
2 rkl sambal oelek -chilikastiketta
1 valkosipulinkynsi


Resepti

Yhdistä majoneesi ja sambal oelek kulhossa. Raasta mukaan valkosipulinkynsi. Sekoita huolellisesti ja anna maustua puolisen tuntia.

Grillaa sisäfileevartaita noin 8 minuuttia välillä käännellen. Tarjoa vartaat dipin ja grillattujen vihannesten kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon