Grillatut sisäfileevartaat ja red hot chili -majoneesi
Kariniemen kanakokkien vinkki täydelliseen kanadippailuun ovat limellä sekä sweet chilillä maustetut sisäfileevartaat ja sambal oelekilla kruunattu dippi. Nämä sopivat niin alkuruokadippailuun kuin totisemmankin dippi-illan vetonaulaksi.
2 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja 500 g
Red hot chili -majoneesi:
2 dl majoneesia
2 rkl sambal oelek -chilikastiketta
1 valkosipulinkynsi
Resepti
Yhdistä majoneesi ja sambal oelek kulhossa. Raasta mukaan valkosipulinkynsi. Sekoita huolellisesti ja anna maustua puolisen tuntia.
Grillaa sisäfileevartaita noin 8 minuuttia välillä käännellen. Tarjoa vartaat dipin ja grillattujen vihannesten kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon