Hedelmäinen kanasalaatti
Herkullinen kesäateria valmistuu salaattiaineksista, hedelmistä ja mureista Kariniemen Kananpojan ohuen ohuista fileepihveistä. Grillaa broileripihvit tai paista ne pannulla.
3-4 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja 500 g
2-3 rkl öljyä
1 ruukku salaattia
1 ruukku tuoretta korianteria
100 g mozzarellahelmiä
100-200 g tummia rypäleitä
100 g kirsikkatomaatteja
150 g makeaa maissia
puolikas kurkku suikaleina
1 dl paahdettuja auringonkukan siemeniä
2 appelsiinia
Resepti
Grillaa tai paista pannulla Kananpojan fileepihvit. Revi salaatti ja silppua korianteri. Laita ne salaattikulhoon ja lisää joukkoon mozzarellahelmet, tummat rypäleet, kirsikkatomaatit, makeat maissinjyvät, kurkkusuikaleet ja paahdetut auringonkukan siemenet. Kuori appelsiinit ja leikkaa niistä ”fileet” veitsellä irti, jolloin lohkojen kalvo saadaan pois. Nosta salaatin pinnalle appelsiinilohkot ja fileepihvit kokonaisina tai paloiteltuina. Tarjoa lisäksi sitruunaa tai salaattikastiketta.
Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/kesa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen