Herkullinen kana-vuohenjuustopasta
Maistuisiko tänään ruoaksi välimerellinen kanapasta? Vuohenjuusto ja tomaatti ovat erinomainen makuyhdistelmä broileripastan lisukkeeksi. Luumutomaattien tilalla voit kokeilla myös kirsikkatomaatteja.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja 500 g
500 g penne pastaa, esim. De Cecco tai Barilla
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
6 kypsää luumutomaattia
2 rkl oliivirenkaita
100 g pehmeää vuohenjuustoa
10 lehteä basilikaa
2 rkl punaviinietikkaa
½ dl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
Resepti
Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Poista tomaateista kannat ja leikkaa ne kuutioksi. Kuullota sipulit pehmeäksi runsaassa oliiviöljyssä. Lisää pannulle sisäfileet ja paista niitä viitisen minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää mukaan kuutioitu tomaatti, etikka ja oliivit. Hauduta seosta noin viisi minuuttia. Hienonna basilika ja lisää se sekä vuohenjuusto kastikkeeseen. Mausta ruokaa vielä suolalla ja pippurilla. Tarjoile valmis kanakastike keitetyn pastan kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen