Herkullinen kana-vuohenjuustopasta

Herkullinen kana-vuohenjuustopasta

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Maistuisiko tänään ruoaksi välimerellinen kanapasta? Vuohenjuusto ja tomaatti ovat erinomainen makuyhdistelmä broileripastan lisukkeeksi. Luumutomaattien tilalla voit kokeilla myös kirsikkatomaatteja.

15 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja 500 g

500 g penne pastaa, esim. De Cecco tai Barilla
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
6 kypsää luumutomaattia
2 rkl oliivirenkaita
100 g pehmeää vuohenjuustoa
10 lehteä basilikaa
2 rkl punaviinietikkaa
½ dl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria


Resepti

Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Poista tomaateista kannat ja leikkaa ne kuutioksi. Kuullota sipulit pehmeäksi runsaassa oliiviöljyssä. Lisää pannulle sisäfileet ja paista niitä viitisen minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää mukaan kuutioitu tomaatti, etikka ja oliivit. Hauduta seosta noin viisi minuuttia. Hienonna basilika ja lisää se sekä vuohenjuusto kastikkeeseen. Mausta ruokaa vielä suolalla ja pippurilla. Tarjoile valmis kanakastike keitetyn pastan kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen