Hot wings combo kahdella dipillä
Kun uunissa paistuu kahdenlaisia Kariniemen Kananpojan siipiä, ei dipeiltä voi odottaa yhtään vähempää. Paahdettu curry-valkosipulimajoneesi ja ranch-dippikastikejauheella maustettu jogurtti ovat nopeita valmistaa ja ne valmistuvatkin näppärästi siipien paistuessa.
2-4 annosta
-
Uuniin
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet® 700 g
Ranch-jogurtti:
200 g kreikkalaista jogurttia
1 pss ranch-dippikastikejauhetta
Paahdettu curry-valkosipulimajoneesi:
2 dl majoneesia esim. Hellmann's Real
3 tl currya
1 valkosipulin kynsi raastettuna
3 tl sitruunamehua
1 rkl rypsiöljyä
Resepti
Ranch-jogurtti:
Sekoita jogurtti ja dippikastikejauhe huolellisesti keskenään ja anna maustua ainakin kymmenen minuuttia.
Paahdettu curry-valkosipulikastike:
Paahda currya ja raastettua valkosipulia rypsiöljyssä, kunnes curry alkaa tuoksumaan paahteiselle. Anna jäähtyä ja sekoita curry-valkosipuliseos majoneesin joukkoon. Anna maustua puolisen tuntia.
Levitä siivet tasaisesti uunipellille ja paista 225 asteessa (kiertoilma) noin 30 minuuttia, kunnes siivet ovat kauniisti paahtuneita ja kypsiä. Tarjoa siivet kukkakaalisalaatin ja vaikkapa porkkanapölkkyjen kera. Herkullisen lopputuloksen saat myös grillaamalla siivet grillin keskilämmöllä noin 30 minuuttia välillä käännellen.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon