I don`t need scissors said Pete
Anna tulisen kana-aterian viedä sinut jännittävälle makuseikkailulle Amerikkaan. Reseptiin sopivat broilerin fileesuikaleiden sijasta myös paistisuikaleet. Tämä Rune Österbergin resepti on Suomen paras suikalekokki -kilpailun satoa.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
2 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton 250 g
n. 100 g tuoretta ananasta
200 g Koskenlaskija voimakas
4 dl kuohukermaa
1 Texas-Pete-kastike
n. 100 g sipulisilppua
suolaa
pippuria myllystä
tuoretta persilja pinnalle koristeeksi
Resepti
Ruskista maustamattomat Kananpojan Fileesuikaleet pannulla sipulisilpun kanssa hyvin ruskeiksi ja "kuiviksi". Nosta pannu pois liedeltä ja lisää sinne sitten Texas Pete -kastiketta "runsaalla ranteella". Anna suikaleiden imeä makua kastikkeesta 10-15 minuuttia. Laita levy takaisin päälle ja lisää kuumaan pannuun kerma ja koskenlaskija. Älä keitä seosta. Se saa kiehahtaa, mutta siinä vaiheessa pistä heti lämpöä pois. Anna kastikkeen lämmetä rauhassa ja juuston sulaa. Lisää sitten paloiteltu ananas. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarkista maku. Jos potkua vielä puuttuu, lisää Texas Peteä. Kuumenna ruoka tarjoilulämpöön. Tarjoiluvaiheessa silppua aterian pinnalle tuoretta persiljaa. Nauti kanakastike keitetyn basmatiriisin kanssa. Lisukkeeksi sopivat smeta, säilötyt suolakurkku- ja punajuuriviipaleet sekä karpalohyytelö.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen