Kanaa juustokastikkeella
Tämä helppo ja nopea arkiruoka on muuntuu kätevästi omaan tai lasten makuun sopivaksi. Höystä broilerisuikaleet perheen suosikkikasviksilla!
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
2 rkl öljyä
½ tl suolaa
1 sipuli suikaloituna
3 porkkanaa suikaloituna
100 g sokeriherneenpalkoja
400 g sulatejuustoa
2 dl vettä
½ tl kuivattua timjamia, rakuunaa tai muuta yrttiä
Resepti
Ota Kananpojan Fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna öljy pannulla ja paista fileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta kanapaloja suolalla. Lisää pannulle sipuli- ja porkkanasuikaleet sekä sokeriherneenpalot. Kääntele aineksia hetki kovalla lämmöllä. Lisää joukkoon vielä sulatejuusto, vesi ja yrtit ja kuumenna kunnes juusto sulaa. Tarkista lopuksi maun herkullisuus. Tarjoa kanan ja kastikkeen seuraksi riisiä tai pastaa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen