Kanakätkö eli helppo kanapiirakka

Kanakätkö eli helppo kanapiirakka

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kanakätkö on superhelppo suolainen tarjottava kahvipöytään tai vaikkapa brunssille. Kääräise vain Kariniemen kananpojan leikkeleet voitaikinaan ja mausta juustolla. Tuorejuuston maun voi valita omaasi sopivaksi.

40 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajapaahdettu filee 180 g

3 kpl valmiita pakastevoitaikinalevyjä (á 100 g)
50 g tuorejuustoa
50 g cheddarjuustoa raastettuna
1 kananmuna


Resepti

  1. Aseta sulatetut taikinalevyt vierekkäin, pitkiltä sivuiltaan vähän toistensa päälle. Kaulitse levyjä hieman ohuemmiksi.

  2. Levitä tuorejuusto taikinalevyn keskelle. Aseta koko leikkeleviuhka tuorejuuston päälle ja ripottele cheddarraaste viuhkan päälle. 

  3. Leikkaa veitsellä taikinan reunat suikaleiksi. Taittele suikaleet piirakan päälle ja liimaa päät yhteen vedellä. 

  4. Voitele piirakka kananmunalla ja paista 225-asteisessa uunissa 25 - 30 minuuttia. 

  5. Anna jäähtyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

 

 

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia