Kananpoikaa ja nuudelia sweet-chilikastikkeessa

Kananpoikaa ja nuudelia sweet-chilikastikkeessa

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Korealainen gochujang antaa omaleimaisen maun tähän sweet chili -kastikkeeseen. Kariniemen Kananpojan sisäfileepihvit paistuvat nopeammin kuin opit kirjoittamaan gochujang, joten tähän ruokaan ei turhaa aikaa kulu.

30 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja 500 g

1 pkt udon-nuudeleita
rypsiöljyä paistamiseen

Sweet chili -kastike:

1 dl sweet chili -kastiketta
2 tl gochujang-chilitahnaa
2 rkl soijaa
2 valkosipulin kynttä
1 pnt korianteria
1 pieni porkkana
1 pieni punasipuli
2 tl seesamiöljyä


Resepti

Kuori ja viipaloi punasipuli ja valkosipuli. Kuori porkkana ja leikkaa se tulitikun kokoiseksi julienneksi. Silppua korianteri.

Paista sisäfileepihvit kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kypsiksi noin 2 minuuttia per puoli. Siirrä sivuun odottamaan.

Lorauta pannulle hieman seesamiöljyä ja kuullota porkkana, punasipuli sekä valkosipuli nopeasti. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle sweet chili, soija ja gochujang.

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit ja sekoita ne kuumaan sweet chili -kastikkeeseen. Mausta silputulla korianterilla ja tarjoa.

  • Laktoositon Laktoositon