Kananpoikaa ja nuudelia sweet-chilikastikkeessa
Korealainen gochujang antaa omaleimaisen maun tähän sweet chili -kastikkeeseen. Kariniemen Kananpojan sisäfileepihvit paistuvat nopeammin kuin opit kirjoittamaan gochujang, joten tähän ruokaan ei turhaa aikaa kulu.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja 500 g
1 pkt udon-nuudeleita
rypsiöljyä paistamiseen
Sweet chili -kastike:
1 dl sweet chili -kastiketta
2 tl gochujang-chilitahnaa
2 rkl soijaa
2 valkosipulin kynttä
1 pnt korianteria
1 pieni porkkana
1 pieni punasipuli
2 tl seesamiöljyä
Resepti
Kuori ja viipaloi punasipuli ja valkosipuli. Kuori porkkana ja leikkaa se tulitikun kokoiseksi julienneksi. Silppua korianteri.
Paista sisäfileepihvit kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kypsiksi noin 2 minuuttia per puoli. Siirrä sivuun odottamaan.
Lorauta pannulle hieman seesamiöljyä ja kuullota porkkana, punasipuli sekä valkosipuli nopeasti. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle sweet chili, soija ja gochujang.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit ja sekoita ne kuumaan sweet chili -kastikkeeseen. Mausta silputulla korianterilla ja tarjoa.
-
Laktoositon