Kananpoikaa ja nuudelia sweet-chilikastikkeessa
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Kuori ja viipaloi punasipuli ja valkosipuli. Kuori porkkana ja leikkaa se tulitikun kokoiseksi julienneksi. Silppua korianteri.
- Paista sisäfileepihvit kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kypsiksi noin 2 minuuttia per puoli. Siirrä sivuun odottamaan.
- Lorauta pannulle hieman seesamiöljyä ja kuullota porkkana, punasipuli sekä valkosipuli nopeasti. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle sweet chili, soija ja gochujang.
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit ja sekoita ne kuumaan sweet chili -kastikkeeseen. Mausta silputulla korianterilla ja tarjoa.