Kananpoikaa ja nuudelia sweet-chilikastikkeessa

Kananpoikaa ja nuudelia sweet-chilikastikkeessa

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Korealainen gochujang antaa omaleimaisen maun tähän sweet chili -kastikkeeseen. Kananpojan Hunaja-Chili Sisäfileepihvit paistuvat nopeammin kuin opit kirjoittamaan gochujang, joten tähän ruokaan ei turhaa aikaa kulu.

30 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan sisäfileepihvi hunajainen Chili 500 g

1 pkt udon nuudeleita
rypsiöljyä paistamiseen

Sweet-chili -kastike:

1 dl sweet-chilikastiketta
2 tl gochujang -chilitahnaa
2 rkl soijaa
2 valkosipulin kynttä
1 pnt korianteria
1 pieni porkkana
1 pieni punasipuli
2 tl seesamiöljyä


Resepti

Kuori ja viipaloi punasipuli ja valkosipuli. Kuori porkkana ja leikkaa se tulitikun kokoiseksi julienneksi. Silppua korianteri.

Paista sisäfileepihvit kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kypsiksi noin 2 minuuttia per puoli. Siirrä sivuun odottamaan.

Lorauta pannulle hieman seesamiöljyä ja kuullota porkkana, punasipuli sekä valkosipuli nopeasti. Vähennä lämpöä ja lisää pannulle sweet-chili, soija ja gochujang.

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit ja sekoita ne kuumaan sweet-chilikastikkeeseen. Mausta silputulla korianterilla ja tarjoa.

  • Laktoositon Laktoositon