Kananpojan grillicombo ja mac and cheese

Kananpojan grillicombo ja mac and cheese

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kananpojan Grillicombossa sukelletaan kanagrillauksen syvimpään olemukseen. Grillicombo sisältää kananpojan reidestä leikattuja luullisia ”ribsejä” sekä luuttomia reisilihoja.

40 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

Mac and cheese:

1 pss makaronia (à 400 g)
40 g vehnäjauhoja
40 g voita
½ l maitoa
100 g juustoa raastettuna, esim. cheddar tai gruyère
suolaa
rouhittua mustapippuria

Alabama white BBQ sauce:

2 dl majoneesia
½ dl omenasiiderietikkaa
1 rkl karkeaa Dijonia
1 rkl ruokosokeria
2 tl piparjuuritahnaa
1 tl sitruunamehua
½ tl worcestershirekastiketta
½ tl Tabascoa
½ tl valkosipulijauhetta
½ tl sipulijauhetta
¼ tl cayennejauhetta
½ tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria


Resepti

Surauta Alabama white BBQ saucen ainekset blenderissä tai sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi. Annan maustua kylmässä tarjoiluun asti.

Sulata voi kattilassa ja lisää mukaan vehnäjauhot koko ajan sekoittaen. Kun voi ja jauhot ovat sekoittuneet ja alkaneet saostua, kaada mukaan maito kahdessa erässä koko ajan vispilällä sekoittaen. Vähennä lämpöä ja anna pulputtaa noin kymmenen minuuttia vähän väliä sekoitellen. Lisää joukkoon raastettu juusto, muskotti sekä suola ja mustapippuri. Kypsennä miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen, kunnes juusto ei ole enää venyvää.

Keitä makaroni kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta huolellisesti. Sekoita makaroni ja juustokastike keskenään. Halutessasi voi gratinoida mac and cheeseen rapsakan pinnan uunissa grillivastuksen alla.

Grillaa kananpojan grillicombo epäsuoralla lämmöllä hitaasti, kunnes ”ribsit” ovat murean kypsiä. Tarjoa grillicombo mac and cheesen ja valkoisen BBQ-kastikkeen kera.

  • Laktoositon Laktoositon