Kananpojan partymix

Kananpojan partymix

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kananpojan napostelucombon ”ribsit” ovat kuuminta hottia sitten hot wingsien tulon. Ja reisipalasta leikattu pikkupihvi… no se on muuten vaan niin parasta. Ja mikä hienointa, nämä tulevat samassa paketissa, joten nyt vaan uuni tai grilli kuumaksi ja herkuttelemaan.

0 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Grillicombo Ribs Yakitori&Pikkupihvi Hickory Brown Sugar n. 1,1 kg

4 kpl esikypsennettyjä maisseja
80 g sinihomejuustoa
2 rkl lehtipersiljaa silputtuna
100 g voita
1 kevätsipulin varsi silputtuna
rouhittua mustapippuria


Resepti

Valmista sinihomejuustovoi. Sekoita sinihomejuusto, pehmitetty voi, lehtipersilja ja rouhittu mustapippuri huolellisesti keskenään.

Levitä kananpojan ribsit ja pikkupihvit uunin pellille ja paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes kananpoika on murean kypsää ja kauniisti paistunut. Laita kananpoika folion alle vetäytymään.

Leikkaa maissit pitkittäin ristiin neljään osaan tai jätä kokonaisiksi. Paahda maissintähkät uunissa grillivastuksen alla kauniin paahtuneiksi. Voitele maissin päälliset sinihomejuustovoilla ja käytä vielä tarvittaessa nopsaan uunissa. Ripottele pintaan paahdettua sipulia ja kevätsipulia.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon