Kananpojan patonki

Kananpojan patonki

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kananpojan patonki on ihana tarjottava milloin tahansa. Nauti lounaaksi, ota evääksi tai herkuttele iltapalaksi. Kariniemen on tuonut markkinoille Uunissa paahdetut kanasuikaleet, jotka helpottavat arjen kiireessä. Valmiiksi kypsät kanasuikaleet nopeuttavat ruoanvalmistusta. Kokeile salaatteihin, erilaisiin leipiin, munakkaisiin, uuniperunoiden täytteisiin, voileipäkakkuihin tai mihin ikinä keksit! Tämä resepti on tehty yhteistyössä Hellapoliisin kanssa.

30 min

2-4 annosta

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Uunipaahdettu suikale 200 g

1 iso maalaispatonki
3 rkl punaista tai vihreää pestokastiketta

Lisäksi:

4 rkl punaista tai vihreää pestokastiketta
1 säilötty grillattu paprika
4-8 kirsikka- tai miniluumutomaattia
pala tuorekurkkua
100 g feta- tai salaattijuustoa
1 dl sinimailasen ituja
1 pieni punasipuli
tuoretta korianteria
tuoretta sweet basilikaa


Resepti

Leikkaa patonki kahteen tai neljään osaan ja halkaise ne täyttämistä varten. Sekoita Kariniemen Kananpojan Uunissa paahdettujen kanasuikaleiden joukkoon punaista tai vihreää pestokastiketta. Levitä patonkien alemmille puolikkaille pestokastiketta. Paloittele säilötty grillattu paprika, puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit ja paloittele tuorekurkku. Murusta feta- tai salaattijuusto ja ota esille sinimailasen idut. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Ota esille tuoreet yrtit. Täytä patongit aineksilla ja tarjoa!

Vinkki! Voit käyttää kanasuikaleiden lisäksi omia lempitäytteitäsi ja vaihtaa feta- tai salaattijuuston esimerkiksi mozzarellajuustoon tai raastaa joukkoon parmesaanijuustoa.

  • Laktoositon Laktoositon