Kananpojan patonki

Kananpojan patonki

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 20 min
  • Ei vaadi kypsennystä

    Ei vaadi kypsennystä

Valmistusohje

Leikkaa patonki kahteen tai neljään osaan ja halkaise ne täyttämistä varten. Sekoita Kariniemen Kananpojan Uunissa paahdettujen kanasuikaleiden joukkoon punaista tai vihreää pestokastiketta. Levitä patonkien alemmille puolikkaille pestokastiketta. Paloittele säilötty grillattu paprika, puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit ja paloittele tuorekurkku. Murusta feta- tai salaattijuusto ja ota esille sinimailasen idut. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Ota esille tuoreet yrtit. Täytä patongit aineksilla ja tarjoa!

Vinkki! Voit käyttää kanasuikaleiden lisäksi omia lempitäytteitäsi ja vaihtaa feta- tai salaattijuuston esimerkiksi mozzarellajuustoon tai raastaa joukkoon parmesaanijuustoa.

Kokeile reseptejä