Kariniemen emännän kaalilaatikko

Kariniemen emännän kaalilaatikko

Kokonaisaika: 110 min
Kypsennysaika: 90 min
Työaika: 20 min
  • Uuniin

    Uuniin

Valmistusohje

  • Leikkaa kuoritut porkkanat viipaleiksi, suikaloi sipulit ja kaali. Ruskista kanajauheliha pannulla tilkassa rypsiöljyä ja siirrä pois pannulta.
  • Kuullota pannulla kaalit, sipulit ja porkkanat pienen öljytilkan kera.
  • Sekoita kaikki ainekset keskenään voideltuun uunivuokaan tai pataan. Kaada päälle vettä sen verran, että noin 1/3 seoksesta peittyy. Hauduta 175 °C uunissa noin puolitoista tuntia välillä sekoitellen.
  • Kypsennyksen loppuvaiheessa voit peittää vuoan foliolla, jos ruoka tuntuu saavan liikaa väriä.
  • Kaalilaatikon lisukkeeksi sopii hyvin keitetyt perunat tai riisi, vaikka se maistuu jo ihan sellaisenaankin.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä