Kariniemen kanapullat
Paista päivälliseksi makoisat lihapullat, tällä kertaa kanasta! Tämä herkullinen arkiruoka on erityisesti lasten makuun, ja broileripyöryköitä on mukava pyöritellä yhdessä.
4 annosta
-
Uuniin
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g
1 sipuli pieninä kuutioina
tilkka rypsiöljyä
1 dl maitoa, kermaa tai vettä
½ dl korppujauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
Resepti
Sekoita neste ja korppujauhot keskenään, anna turvota muutama minuutti. Freesaa sipulikuutioita pannulla öljytilkan kera ja anna hetki jäähtyä. Sekoita kaikki ainekset huolellisesti keskenään ja anna massan maustua ja kylmetä jääkaapissa. Pyörittele massasta öljytyin käsin tasakokoisia pyöryköitä. Paista pyörykät pannulla kypsiksi ja kauniin ruskeiksi. Voit myös kypsentää ne 225 °C uunissa n. 15min.
Katso täältä inspiroiva kokkausvideo Kariniemen Kanapullarieha.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen